| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3672 | (0.36%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.4541 | (0.53%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.4300 | (0.34%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6361 | (0.36%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

~sfgsff 80.240.*.* |
Ja też to otrzymałem mam do wpłaty 100 złotych ale ja dostałem pismo że za 7 dni mam sprawę w sądzie ale ja wpłacę | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 86.63.*.* |
Widać pobieraczak wysyła masowo- również dostałam.. Ludzie, co mam robić ? Wydaje mi się, że taki list trzeba wysyłać za potwierdzeniem odbioru itp... | ||
linki reklamowe | |
~Maczo 178.36.*.* |
Zamknięcie Pobieraczek.pl WPSISUJCIE SIĘ !!!!!!! http://proca.pl/pokaz/3391/zamkniecie_pobieraczek_pl | ||
najlepsze jest to, że niektórzy dostają te listy, mimo to że nie założyli konta na ich stronie. Po prostu na siłę próbują wyłudzić pieniądze. Ale też z drugiej strony użytkownicy są winni bo nie czytają regulaminów. | |||
~hinka 217.153.*.* |
NIE PŁACIMY POBIERACZKOWI NIE PŁACIMY POBIERACZKOWI NIE PŁACIMY POBIERACZKOWI Ponieważ TO OSZUŚCI DZIAŁAJĄCY NIEZGODNIE Z PRAWEM – NIE MOGĄ WAM NIC ZROBIĆ OPRÓCZ WYSYŁANIA PISM I STRASZENIA! NIE ULEGAJCIE IM. (te inne firmy windykacyjne to też pobieraczek) (Tym którzy zapłacili, często i tak nadal wysyłają zastraszające pisma i mówią, że nie mają zaksięgowania!) Jeśli już koniecznie chcecie z nimi korespondować to nie powołujcie się na zapis rozwiązaniu umowy w trybie 3 miesięcznym tylko lepiej na ten: (zgodnie z artykułem kk Art. 286. § 1. „Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.”) ALE NALEPIEJ ZUPEŁNIE ICH ZIGNORUJCIE I NIE REAGUJCIE NA NICH --- NIEZALEŻNIE OD TEGO CZYJE DANE PODAŁEŚ, CO ŚCIĄGAŁEŚ I ILE MASZ LAT!!!! NIE PŁAĆ NIE PŁAĆ NIE PŁAĆ Dla zainteresowanych zgłębianiem tematu dlaczego NIE POWINIEN PŁACIĆ: http://www.youtube.com/watch?v=BShXwlzLVhs (jeśli link nie działa wpisz na youtube: pobieraczek) Poza tym UWAGA: 1. Pobieraczek ZMIENIA NAZWY I FUNKCJONUJE NA INNYCH STRONACH KUSZAĆ TYM SAMYM I ŁAPIĄC LUDZI NA TEN SAM MECHANIZM 2. Pobieraczek wysyła na portale społecznościowe fałszywe anonimowe maile z linkiem (np. „hej znalazłem w sieci twoje gołe fotki – sprawdź”) – a linki kierują oczywiście do Pobieraczka (lub innej strony obsługiwanej przez pobieraczka) 3. Pobieraczek często i tak wysyła ci maile i listy z groźbami nawet jak już zapłacisz! 4. Pobieraczek nigdy się nie kończy… Tylko TY MOŻESZ TO SKOŃCZYĆ – TU I TERAZ – nie płać im!!!!!!!!! – nie reaguj na nich !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie klikaj w żadne linki od nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
~piterek 83.29.*.* |
Witam a mogłabyś moze podać ta treść listu?? bede bardzo wdzieczny:) piter_21@buziaczek.pl | ||
~Gabi 77.255.*.* |
Hej mam podobny problem..... Rejestrowałam się głupia i dodatkowo podałam swój adres (wiem wiem głupia głupia głupia jak ehhh....). Więc rejestrowałam się tam 14,10,2010, a dziś dostałam list, że mam 7 dni do zapłaty i że sprawa jest już w sądzie.... I co mam teraz zrobić, zapłacić czy nie zapłacić? I czy nie będę dostawała takiego listu co roku? Jestem dorosła, a muszę przyznać, że boję się jak dziecko ehh.... HELP!!! :( | ||
linki reklamowe | |
~Volit 62.152.*.* |
Nic nie płać ! Ile razy to już było na tym forum pisane ! Zwykli oszuści i nic Ci nie mogą zrobić ! | ||
~Hinka 217.153.*.* |
POBIERACZEK PRZEGRAŁ SPRAWĘ W SĄDZIE 27 lutego 2012! 27 lutego 2012 ROKU (w Sądzie Okręgowym w Warszawie - XVII Wydział, Sąd Ochrony Konkurencji i Konsumentów - przy ulicy Czerniakowskiej 100) POBIERACZEK PRZEGRAŁ PONOWNIE SWOJE ODWOŁANIE OD SPRAWY SPRZED DWÓCH LAT W KTÓREJ BYŁ OSKARŻONY O NIEUCZCIWE PRAKTYKI. SĄD UZNAŁ ŻE DZIAŁAJĄ NIEUCZCIWIE! Wszystkie postanowienia sądu pozostają w mocy a decyzję sądu pobieraczek musi za karę publikować na swojej stronie internetowej – znajdziecie ją na dole po prawej stronie w linku „Decyzja UOKiK”. Wystarczy przeczytać pkt. 1. Pobieraczek za to NIGDY NIE WYTOCZYŁ żadnej sprawy sądowej i nie wytoczy bo wie, że NIE MIAŁBY SZANS na wygranie. Oraz wywody prawników dlaczego NIE POWINNO SIĘ PŁAĆIĆ – jak ... komuś nie chce czytać całości wystarczy że przeczyta ostatni punkt: skomentuj http://www.hotfix.pl/pobieraczek-pl-...-nie--a372.htm | ||
~gość 46.113.*.* |
zarejestrowałam sie na pobieraczku i wiecej tam nie wchodzilam po jakims czasieprzyszed mi list ze mam im zaplacic albo bedzie sprawa w sadzie dla swietego spokoju zaplacilam a jakis tydzien po tym dostalam mail o tresci: Dziękujemy za opłacenie usługi Pobieraczek. Najpóźniej w ciągu godziny będą mogli korzystać Państwo w pełni z wykupionego pakietu. Limit danych pozostały w bieżącym miesiącu do pobrania jest widoczny po zalogowaniu na stronie www.pobieraczek.pl (w prawym górnym rogu strony) W wypadku problemów technicznych prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta. Ten mail został wysłany automatycznie i prosimy na niego nie odpowiadać. Pozdrawiamy, Zespół Pobieraczek.pl z tego wychodzi ze za jakis czas znow dostane list ze mam to oplacic bo jak nie to podadza mnie do sadu??jak to zakonczyc?? niestety z tego co bylo w liscie wychodzi ze kato mam juz ponad rok wiec nie moge skorzystac z tych porad powyzej co zrobic pomóżcie! | ||
| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3672 | (0.36%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.4541 | (0.53%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.4300 | (0.34%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6361 | (0.36%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |