BiznesKobietaZdrowiePrawoDomMotoNarzędziaForumRynekmedyczny.plCommed.plGotujmy.pl
Przejdź do strony:
» Problem z serwisem Pobieraczek .pl
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Technologie
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~sfgsff
80.240.*.*

17:26 26-11-2011
Ja też to otrzymałem mam do wpłaty 100 złotych ale ja dostałem pismo że za 7 dni mam sprawę w sądzie ale ja wpłacę
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~gość
86.63.*.*

17:31 28-11-2011
Widać pobieraczak wysyła masowo- również dostałam..
Ludzie, co mam robić ?
Wydaje mi się, że taki list trzeba wysyłać za potwierdzeniem odbioru itp...
odpowiedz

linki
reklamowe

~Maczo
178.36.*.*

14:30 05-12-2011
Zamknięcie Pobieraczek.pl WPSISUJCIE SIĘ !!!!!!! http://proca.pl/pokaz/3391/zamkniecie_pobieraczek_pl
odpowiedz

12:27 07-12-2011
najlepsze jest to, że niektórzy dostają te listy, mimo to że nie założyli konta na ich stronie. Po prostu na siłę próbują wyłudzić pieniądze. Ale też z drugiej strony użytkownicy są winni bo nie czytają regulaminów.
odpowiedz
~hinka
217.153.*.*

17:06 13-01-2012
NIE PŁACIMY POBIERACZKOWI
Ponieważ

TO OSZUŚCI DZIAŁAJĄCY NIEZGODNIE Z PRAWEM – NIE MOGĄ WAM NIC ZROBIĆ OPRÓCZ WYSYŁANIA PISM I STRASZENIA! NIE ULEGAJCIE IM. (te inne firmy windykacyjne to też pobieraczek)
(Tym którzy zapłacili, często i tak nadal wysyłają zastraszające pisma i mówią, że nie mają zaksięgowania!)

Jeśli już koniecznie chcecie z nimi korespondować to nie powołujcie się na zapis rozwiązaniu umowy w trybie 3 miesięcznym tylko lepiej na ten:
(zgodnie z artykułem kk Art. 286. § 1. „Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.”)

ALE NALEPIEJ ZUPEŁNIE ICH ZIGNORUJCIE I NIE REAGUJCIE NA NICH --- NIEZALEŻNIE OD TEGO CZYJE DANE PODAŁEŚ, CO ŚCIĄGAŁEŚ I ILE MASZ LAT!!!!
NIE PŁAĆ
NIE PŁAĆ
NIE PŁAĆ

Dla zainteresowanych zgłębianiem tematu dlaczego NIE POWINIEN PŁACIĆ:
http://www.youtube.com/watch?v=BShXwlzLVhs
(jeśli link nie działa wpisz na youtube: pobieraczek)

Poza tym UWAGA:
1. Pobieraczek ZMIENIA NAZWY I FUNKCJONUJE NA INNYCH STRONACH KUSZAĆ TYM SAMYM I ŁAPIĄC LUDZI NA TEN SAM MECHANIZM
2. Pobieraczek wysyła na portale społecznościowe fałszywe anonimowe maile z linkiem (np. „hej znalazłem w sieci twoje gołe fotki – sprawdź”) – a linki kierują oczywiście do Pobieraczka (lub innej strony obsługiwanej przez pobieraczka)
3. Pobieraczek często i tak wysyła ci maile i listy z groźbami nawet jak już zapłacisz!
4. Pobieraczek nigdy się nie kończy…

Tylko TY MOŻESZ TO SKOŃCZYĆ – TU I TERAZ – nie płać im!!!!!!!!! – nie reaguj na nich !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie klikaj w żadne linki od nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odpowiedz
~piterek
83.29.*.*

09:29 21-01-2012
Witam a mogłabyś moze podać ta treść listu?? bede bardzo wdzieczny:) piter_21@buziaczek.pl
odpowiedz
~Gabi
77.255.*.*

19:18 15-02-2012
Hej mam podobny problem..... Rejestrowałam się głupia i dodatkowo podałam swój adres (wiem wiem głupia głupia głupia jak ehhh....). Więc rejestrowałam się tam 14,10,2010, a dziś dostałam list, że mam 7 dni do zapłaty i że sprawa jest już w sądzie.... I co mam teraz zrobić, zapłacić czy nie zapłacić? I czy nie będę dostawała takiego listu co roku? Jestem dorosła, a muszę przyznać, że boję się jak dziecko ehh.... HELP!!! :(
odpowiedz

linki
reklamowe

~Volit
62.152.*.*

21:32 25-02-2012
Nic nie płać ! Ile razy to już było na tym forum pisane ! Zwykli oszuści i nic Ci nie mogą zrobić !
odpowiedz
~Hinka
217.153.*.*

12:30 06-03-2012
POBIERACZEK PRZEGRAŁ SPRAWĘ W SĄDZIE 27 lutego 2012!

27 lutego 2012 ROKU (w Sądzie Okręgowym w Warszawie - XVII Wydział, Sąd Ochrony
Konkurencji i Konsumentów - przy ulicy Czerniakowskiej 100) POBIERACZEK PRZEGRAŁ
PONOWNIE SWOJE ODWOŁANIE OD SPRAWY SPRZED DWÓCH LAT W KTÓREJ BYŁ OSKARŻONY O NIEUCZCIWE PRAKTYKI.

SĄD UZNAŁ ŻE DZIAŁAJĄ NIEUCZCIWIE!
Wszystkie postanowienia sądu pozostają w mocy a decyzję sądu pobieraczek musi za
karę publikować na swojej stronie internetowej – znajdziecie ją na dole po
prawej stronie w linku „Decyzja UOKiK”. Wystarczy przeczytać pkt. 1.
Pobieraczek za to NIGDY NIE WYTOCZYŁ żadnej sprawy sądowej i nie wytoczy bo wie, że
NIE MIAŁBY SZANS na wygranie.

Oraz wywody prawników dlaczego NIE POWINNO SIĘ PŁAĆIĆ – jak ... komuś nie
chce czytać całości wystarczy że przeczyta ostatni punkt:
skomentuj

http://www.hotfix.pl/pobieraczek-pl-...-nie--a372.htm
odpowiedz
~gość
46.113.*.*

20:17 13-03-2012
zarejestrowałam sie na pobieraczku i wiecej tam nie wchodzilam po jakims czasieprzyszed mi list ze mam im zaplacic albo bedzie sprawa w sadzie dla swietego spokoju zaplacilam a jakis tydzien po tym dostalam mail o tresci:
Dziękujemy za opłacenie usługi Pobieraczek.

Najpóźniej w ciągu godziny będą mogli korzystać Państwo w pełni z wykupionego pakietu. Limit danych pozostały w bieżącym miesiącu do pobrania jest widoczny po zalogowaniu na stronie www.pobieraczek.pl (w prawym górnym rogu strony)

W wypadku problemów technicznych prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta.

Ten mail został wysłany automatycznie i prosimy na niego nie odpowiadać.

Pozdrawiamy,
Zespół Pobieraczek.pl
z tego wychodzi ze za jakis czas znow dostane list ze mam to oplacic bo jak nie to podadza mnie do sadu??jak to zakonczyc?? niestety z tego co bylo w liscie wychodzi ze kato mam juz ponad rok wiec nie moge skorzystac z tych porad powyzej co zrobic pomóżcie!
odpowiedz
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Kalkulator wynagrodzeńWzory umów
Składki przedsiębiorcówZdiagnozuj się
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni
WIG202297.24(+0,91%)
WIG39275.05(+0,72%)
mWIG402190.02(+0,21%)
sWIG808832.30(-0,1%)
1 EUR4.3672(0.36%)