BiznesKobietaZdrowiePrawoDomMotoNarzędziaForumRynekmedyczny.plCommed.plGotujmy.pl
1
Przejdź do strony:
» Wojna przeglądarek internetowych
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Technologie
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

18:41 01-01-2009
Od kilku dni zainstalowałem przegłądarkę Safari i jestre z niej b.zadowolony.Jest przejrzysta,nie skomplikowana...raczej dobra. Ja mam 77 lat i od roku sam opanowałem podstawy internetu..Mam trudności z kopiowaniem i wklejaniem ,ale i do tego dojdę.. Pozdrawiam.....
  zgłoś naruszenie regulaminu

21:15 03-01-2009
Używam Firefoxa prawie od zawsze i wydaje mi się że jest to najbardziej przyjazna przeglądarka.Dodatkowy i chyba największy plus, to fakt że można ją spersonalizować za pomocą dodatków wedle własnego uznania. Na uwagę zasługuje również fakt ze w wielu rankingach oceniana jest jako najbezpieczniejsza, no w każdym razie jest w ścisłej czołówce. No i łatwość obsługi, nawet mniej zaawansowani użytkownicy nie będą mieli problemu z obsługą.
Zabrzmiało to wszystko wręcz jak pean na cześć "liska", ale są to tylko moje subiektywne poglądy, niemniej jednak polecam.

linki
reklamowe

~Sławek
82.146.*.*

17:37 19-06-2009
Safari jest moją przegladarką bawiłem się we wszystkie ale Safari jest najlepsza warto jest sprawdzić prosta, pieknie kopiuje i jest szybka szczególnie jesli internet szwankuje polecam wszystkim

14:44 28-06-2009
Każda przeglądarka ma swoje wady i zalety, osobiście używam na zmianę foxa, ie i czasami opery - w sumie co kto lubi ;)
Największy kłopot w tym, że zdarzają się strony sprofilowane pod określoną przeglądarkę (na szczęście coraz rzadziej)...
~wszyscy
62.133.*.*

19:31 18-09-2009
a ja używam IE ale wolałbym FireFoxa .................

19:06 20-09-2009
Tak naprawdę to każda z przeglądarek ma jakieś wady i zalety. Testowałem już wszystkie najpopularniejsze na rynku i używam Firefoxa, ale to głównie z powodu Adblocka i kilku innych przydatnych wtyczek. Podoba mi się również sposób zarządzania zakładkami. Safari jest niesamowicie multimedialna i atrakcyjna wizualnie, gdyby miała takie funkcjonalności jak "lisek" z pewnością bym się przestawił.
~Adam111p
87.239.*.*

19:49 17-03-2010
Drodzy rodacy ...
heh jaka przeglądarka mam zainstalowane wszystkie ? po co ?
jak się piszesz strony to na każdej może trochę inaczej wyglądać.
Jestem odwiecznym fanem FF ... do dzisiaj .
Dzisiaj poświęciłem więcej uwadze Google chrome i muszę się podzielić swoją uwagą .. czapki z głów !!! Google chrome to to coś co w pełni kryje się pod nazwą przeglądarki
- LEKKA !!! FF waży 100- 140MB || Chrome 20 - 40 MB !!!
różnica ta zdecydowanie przeważa na stronę Chrome. dlaczego ?? Po co mam zaśmiecać ram skoro jest Chrome
Chrome jest okrojona u dołu i u góry więc na przeglądanie strony zostaje znacznie więcej miejsca nić u innej konkurencji tym bardziej jest to ważne przy ekranach panoramicznych (swoją drogą nie nadają się do niczego prócz oglądania filmów). Szczerze zachęcam do większego przyżenia się Google Chrome!!
ps. ma świetne narzędzie Developer tools - lewy przycisk myszy ->zbadaj lelement

linki
reklamowe

09:44 08-04-2010
Ja używam Firefoxa i jestem zadowolona. To przejrzysta i bardzo prosta przeglądarka, którą dodatkowo można dopasować sobie do swoich potrzeb. No i jest w tym momencie chyba najbezpieczniejsza , przynajmniej tak gdzieś czytałam

19:11 13-04-2010
Widzę, że jestem w większości :D też używam firefoksa. Kiedyś korzystałem z IE, ale pewnego dnia tak z ciekawości zainstalowałem liska i od tamtej pory nie korzystam już z przeglądarki Microsoftu, hehe. Generalnie już się przyzwyczaiłem do Mozilli i na razie nie zamierzam zmieniać. A na pewno nie powrócę do starej przeglądarki.

12:21 20-09-2010
No i ja używam FF, ale z chęcią zmienię na np. Chrome.. tylko nigdy nie mam wystarczającej motywacji bo wiem, że dłuuugo mi zejdzie z personalizacją. FireFox'a mam już od dawna, wszystko ładnie poukładane i pozapisywane i wiem, że jak zmienię na Chrome czy coś innego zajmie mi kilka dni, żeby dojść do takiego komfortu użytkowania jak w FF:)
1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Kalkulator wynagrodzeńWzory umów
Składki przedsiębiorcówZdiagnozuj się
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni
WIG202297.24(+0,91%)
WIG39275.05(+0,72%)
mWIG402190.02(+0,21%)
sWIG808832.30(-0,1%)
1 EUR4.2091(0.57%)