| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3659 | (0.33%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.4505 | (0.42%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.4287 | (0.32%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6354 | (0.34%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

~gonia |
a co myslicie o pc tools antyvirus?????????????? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~wp |
Za free najlepsza ochrona:
1.Awira lub AVG- anti wirusy
2.Comodo lub Jetico -firawele
2 a-skuared fre-anti szpieg | ||
linki reklamowe | |
~Pfizer |
"sceptyk" nie masz racji.Może stare wersje NAV i KIS spowaliały PC , ale nie obecne,najnowsze.Poza tym,brak porównania Nortona z Kaspersky, bo KIS 8 to ekstraklasa a Norton to II liga.
Ostatnio zainstalowałem Outpost Security Suite 2009 PL i....zablokował mi całkowicie wi-fi /syst.Vista nowiutki/.
Ma antywirusa i firewalla.Jak widać niedopracowanie aplikacji mści się mocno na producencie,bo ja i inni po takiej wpadce OSS już nie kupią.
Pozdrawiam. | ||
~Rio |
Ja mam avasta i nie mam na co narzekać. | ||
~genpw@interia.pl |
@"Pfizer" . KIS.8 jest dopiero pretendentem do ekstraklasy, wymaga jeszcze sporo pracy (zwłaszcza zapora a w niej łatwość ustalania reguł, tryb ukrycia itd). Nortona faktycznie zostawia wyraźnie z tyłu, inne pakiety również (chociaż GData i F-Secure już nie tak bardzo)Nie zapominaj, że producenci innych pakietów zabezpieczających nie śpią, i nie wiadomo co pokażą w przyszłym roku. | ||
~Pablo-28 |
A ja powiem tak bo testuję większość tych pięknych i jakże (nie)skutecznych często programów. Mam stary komputer, wolny i nierozbudowany, F-secure IS2008 pięknie mi na nim chodzi jak na tak rozbudowany system wcale go tak bardzo nie zwalnia a działa nieźle sporo wykrywa. Większość innych aplikacji (KIS8 czy inne podobne) uniemożliwiły by mi jakąkolwiek pracę. A z drugiej strony na drugim kompie ma Kas7 i też jest bardzo dobrze. Dostosujmy tylko program do swojego kompa i możliwości a wszystko będzie jak należy | ||
~Misia |
Pomóżcie mi wybrać dobry program antywirusowy do ściągnięcia za darmo i jak go ściągnąć. Mam Windows 98. Nowicjusz | ||
linki reklamowe | |
~maras2011 |
Witam
Co do ostatniej prośby, jeśli masz win98 znaczy to że
wymagania systemowe twojego kompa nie są zbyt duże .
Tak więc żeby nie mulił ci komputera proponuje "PC tools+ fireewal+ (jest w tym antyspam Doctor)" lub Bit Deffender free edition ,maja małe wymagania systemowe akurat na Win98 !
co do ściągnięcia wpisz w wyszukiwarkę www.pctools.pl lub bitdeffender free download .
Pozdrawiam :))) | ||
~Misia |
Dzieki za porade dla maras2011 | ||
~Webbo |
Polecam artykuł:
www.webbo.pl/index.php/najlepszy-program-antywirusowy/ | ||
| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3659 | (0.33%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.4505 | (0.42%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.4287 | (0.32%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6354 | (0.34%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |