BiznesKobietaZdrowiePrawoDomMotoNarzędziaForumRynekmedyczny.plCommed.plGotujmy.pl
nowy komputer, jaki? - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
11:08 19-03-2010  promqueen
Kurcze nie otwiera mi się ten link, jakiś error wyskakuje. Co do firmy to wspominałam już wyżej, że nie mam żadnych upodobań. Ostatnio wszyscy moi znajomi kupują lenovo, ja z kolei miałam toshibę, kiedyś acera (ale to baaaaardzo dawno), a moja mamuśka hp. Na każdym dałam radę pracować i w sumie nawet nei wiem, który jest lepszy.
2.
13:57 18-03-2010  bee3103
oj ciężkie zadanie przede mną, bo propozycji, przedstawionych przez Ciebie jest naprawdę bardzo dużo. Dobrze, że wiem przynajmniej, jakim budżetem dysponujesz, a masz może jakąś ulubioną firmę?? Bo tak mogłoby być łatwiej dla mnie.
Ale wiesz jeśli ja wybierałabym nowy komputer i miała taki budżet, jak ty to wybrałabym coś takiego http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/komputery/kategoria/?id=196&prod=90083
co o nim sądzisz, bo moim zdaniem nadaje się doskonale do oglądania filmów słuchania muzyki i nie tylko;)
3.
12:11 18-03-2010  promqueen
Pomożecie?? Pomożecie!! Chcę, kupić sobie nowego laptopa, bo stary już całkiem przestał działać i nie ma ochoty na dalszą współpracę ze mną. Zaproponujecie proszę coś w rozsądnej cenie (chciałabym się zmieścić w 2000zł). W zasadzie nie mam specjalnych upodobań co do firmy, ma mi służyć do użytku domowego: przeglądanie stron internetowych, oglądanie filmów, słuchanie muzyki. Bawię się trochę w obróbkę zdjęć w programach graficznych więc i przy tym ma dawać radę. Niech ma nie mniejszą matrycę jak 15" (17 też może być). Tak patrzę tutaj: http://www.1komp.pl/katalog-5,notebooki,1.htm i widzę, że wybór ogromny a ja się nie znam na tym. Zatem czekam na propozycje.

Niezbędnik »

Kalkulator wynagrodzeńWzory umów
Składki przedsiębiorcówZdiagnozuj się
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni
WIG202297.24(+0,91%)
WIG39275.05(+0,72%)
mWIG402190.02(+0,21%)
sWIG808832.30(-0,1%)
1 EUR4.3607(0.21%)
1 USD3.4409(0.15%)
1 GBP5.4183(0.12%)
1 CHF3.6307(0.21%)