BiznesKobietaZdrowiePrawoDomMotoNarzędziaForumRynekmedyczny.plCommed.plGotujmy.pl
1
Przejdź do strony:
» nowy komputer, jaki?
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Technologie
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

12:11 18-03-2010
Pomożecie?? Pomożecie!! Chcę, kupić sobie nowego laptopa, bo stary już całkiem przestał działać i nie ma ochoty na dalszą współpracę ze mną. Zaproponujecie proszę coś w rozsądnej cenie (chciałabym się zmieścić w 2000zł). W zasadzie nie mam specjalnych upodobań co do firmy, ma mi służyć do użytku domowego: przeglądanie stron internetowych, oglądanie filmów, słuchanie muzyki. Bawię się trochę w obróbkę zdjęć w programach graficznych więc i przy tym ma dawać radę. Niech ma nie mniejszą matrycę jak 15" (17 też może być). Tak patrzę tutaj: http://www.1komp.pl/katalog-5,notebooki,1.htm i widzę, że wybór ogromny a ja się nie znam na tym. Zatem czekam na propozycje.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

13:57 18-03-2010
oj ciężkie zadanie przede mną, bo propozycji, przedstawionych przez Ciebie jest naprawdę bardzo dużo. Dobrze, że wiem przynajmniej, jakim budżetem dysponujesz, a masz może jakąś ulubioną firmę?? Bo tak mogłoby być łatwiej dla mnie.
Ale wiesz jeśli ja wybierałabym nowy komputer i miała taki budżet, jak ty to wybrałabym coś takiego http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/komputery/kategoria/?id=196&prod=90083
co o nim sądzisz, bo moim zdaniem nadaje się doskonale do oglądania filmów słuchania muzyki i nie tylko;)
odpowiedz

linki
reklamowe

11:08 19-03-2010
Kurcze nie otwiera mi się ten link, jakiś error wyskakuje. Co do firmy to wspominałam już wyżej, że nie mam żadnych upodobań. Ostatnio wszyscy moi znajomi kupują lenovo, ja z kolei miałam toshibę, kiedyś acera (ale to baaaaardzo dawno), a moja mamuśka hp. Na każdym dałam radę pracować i w sumie nawet nei wiem, który jest lepszy.
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Kalkulator wynagrodzeńWzory umów
Składki przedsiębiorcówZdiagnozuj się
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni
WIG202297.24(+0,91%)
WIG39275.05(+0,72%)