| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.1957 | (0.01%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.1588 | (-0.04%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 4.9935 | (-0.06%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.4657 | (0.05%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

Widzieliście już nowa podkładkę pod laptopa od tracera? Fajny pomysł. Podkładka jest chłodząca, zapobiega przegrzewaniu komputera i klejnotów panów;) Poza tym ma dodatkowe porty usb. Przeczytałam o niej [url=http://tech.wp.pl/kat,1009779,title,Nie-gotuj-jajek-na-twardo-podstawka-chlodzaca-do-laptopa,wid,11983386,wiadomosc.html]tutaj[/url]. Orientowałam się już w w cenach i kosztuje około 50 złotych. Co o tym myślicie? | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Podkładka tracer naprawdę fajna:) I cena jest bardzo przystępna. Ja jednak mam najzwyklejszą podkładkę, którą i tak używam bardzo ,ale to bardzo rzadko.Wydaje mi się,że jeśli ktoś jest bardziej wybredny niż ja to dobry pomysł | |||
linki reklamowe | |
hmm, ja nie mam żadnej podkładki, ale tez często nie pracuję z komputerem na kolanach. Zdarza się, ale rzadko. Ale hmm, tak sobie myśle, że może byłby warto w taka podkładkę chłodzaca zainwestować. W końcu nie jest taka droga, a stracic można znacznie więcej :D | ||
Warto, warto- tym bardziej,że ta podkładka od tracer jest bardzo tania. Ja do tej pory takiej nie używałam,ale w końcu na takich rzeczach nie warto oszczędzać( tym bardziej jeśli są tak tanie) Jak długo można trzymać laptopa na kolanach? | |||
używam takiej podkładki tracer już od dużego czasu zawłaszcza jak mam laptopa na łóżku nauczyłem się tego dzięki mojej siostrzyce która nie słuchała i zajarała sobie kompa jest to nie duży wydatek a naprawdę przydatny. | |||
No i ja sie w końcu skusiłem na tę podkładkę i zakupiłem ;-) teraz czekam aż mi przyślą i ewentualnie napisze wam jak się sprawuje :-) W sumie to nie tylko ochrona dla mnie ale i komputerka, więc chyba warto było ;-) | ||
Napisz napisz, jak się sprawuje, bo jestem tego bardzo ciekawa. Ale myślę, że i tak było warto było zainwestować w taką podkładkę. Wiecie, o czym teraz sobie pomyślałam, że trecer robi coraz ciekawsze i nowocześniejsze rzeczy. tutaj podkładka, a mnie się w oczy rzuciła jeszcze zawijana klawiatura widzieliście ją ?? | ||
linki reklamowe | |
Widziałem tą zawijaną klawiaturę, ciekawy gadżet, ale nie wiem jak z jego przydatnością. Co do podkładki pod laptopa to moja siostra ma taką i lap się już tak nie nagrzewa. | ||

| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.1957 | (0.01%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.1588 | (-0.04%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 4.9935 | (-0.06%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.4657 | (0.05%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |