BiznesKobietaZdrowiePrawoDomMotoNarzędziaForumRynekmedyczny.plCommed.plGotujmy.pl
gdzie kupujecie gry??   (http://wieszjak.pl/forum/thread/16923,gdzie-kupujecie-gry.htm)

bee3103 - 09:03 12-02-2010
chciałam was zapytać, gdzie kupujecie gry?? macie swoje jakieś zaufane sklepy stacjonarne czy może kupujecie przez internet?? Ja jeśli chcę kupić grę komputerową bardzo często korzystam ze sklepu 3kropki.pl, bo mają bardzo duży wybór gier, z każdego gatunku:) Podzielcie się swoimi sprawdzonymi sklepami;)
modna - 09:56 12-02-2010
W różnych miejscach kupuję gry, ostatnio udało mi się znaleźć kilka miejsc wartych uwagi w katalogu firmy.net - nawet nie wiedziałam, że tyle sklepów jest w mojej okolicy z takimi rzeczami.
~krokodyll - 14:28 15-02-2010
Gry kupuję w internecie: w sklepie internetowym www.R2pol.com oraz licytuję na allegro lub wyszukuję okazyjnych opcji kup teraz. Czasami w dużych marketach trafiają się fajne tytuły w super cenach :)
mandusia20 - 16:55 24-02-2010
Mojemu dziecku połamała się płyta z ukochaną grą i był płacz w domu, wieczorem usiadłam do kompa i zaczęłam szukać gdzie mogę znaleźć tę grę okazało się ze jest ale ściągniecie jej graniczyło
z cudem. Mniej więcej w połowie ucinało i mówiło że dalej nie pójdzie bo jakiś tam limit czy coś. Wtedy zaczęłam szukać czegoś co mi pomoże ściągnąć całość i wtedy trafiłam na stronę rapidtraffic(doc)pl. Ale najważniejsze jest to że kosztowało mnie to znacznie mniej niż kupno nowej płyty.
bee3103 - 10:01 25-02-2010
No chyba każdy ma jakieś zaufane sklepy, gdzie można kupić grę komputerową. fajnie, że piszecie o takich miejscach, bo jak ktoś będzie się zastanawiał, gdzie kupić grę dzięki nam bez problemu będzie mógł znaleźć to, czego szuka;) mam nadzieję, że pojawi się tutaj więcej adresów sprawdzonych sklepów;)
promqueen - 18:36 02-03-2010
Eeee w supermarketach to sprzedają raczej tylko te największe i najbardziej znane tytuły gier, a nie te które nas np. bardziej interesują. Może promocje są, to fakt, ale wybór średni. Wspomniane już 3kropki.pl mają bardzo duży wybór przeróżnych gier. Jakiegokolwiek tytułu szukałam, zawsze tam znalazłam.
Blaszana - 21:03 20-04-2010
Ja czasem kupuję w empiku, albo media markcie czy saturnie. Czasem w internecie, w jakiś sklepach. Unikam raczej aukcji. Czasem dołączają gry do różnych czasopism, wtedy też kupuję.
wiemjakaleniepowiem - 14:08 21-04-2010
Ja podobnie. Sklepy, markety, czasem aukcje internetowe. Mam też kilka zaufanych sklepów w necie i tam się głównie zaopatruję. Przeglądam najpierw ceny i porównuję, a potem oczywiście wybieram ten sklep gdzie jest najtaniej ;-)
mrsag - 17:30 21-04-2010
Kiedyś, jak nie miałem dostępu do internetu, to kupowałem w empikach, mediamarktach itd. Ale mają mały wybór i ceny też niezbyt konkurencyjne. Odkąd mam internet kupuję na 3kropki.pl. Mają duży wybór, niskie ceny, ostatnio kupiłem Wiedźmina za 42 zł, a w empiku widziałem za 60.
wiemjakaleniepowiem - 09:38 26-04-2010
Na 3kropki.pl też kupuję gry. Cenowo wypadają bardzo dobrze w tym temacie. Czasem mają fajne promocje na gry, więc jak czegoś szukam konkretnego, to zawsze na ich stronkę zaglądam, czy akurat nie jest w promocji ;-) Ceny gier w marketach czasami mnie powalają :-(
luka5 - 14:17 26-04-2010
Na 3kropki.pl mają naprawdę bardzo duży wybór. Z całą pewnością można coś tam dla siebie znaleźć. To chyba jeden z największych o ile nie największy sklep tego typu . Z tego co zauważyłam mają tam dość często promocje
wiemjakaleniepowiem - 17:06 27-04-2010
Oj promocje to jest to co u nich kocham :D Często można coś wyrwać na grosze. A asortyment mają naprawdę duży. Są na pewno w czołówce jeśli chodzi o taki towar. Ale konsolki też można u nich dostać.
bee3103 - 11:16 30-04-2010
O ja się wcale nie dziwię, że tyle osób robi zakupy na 3kropki.pl, i chyba masz rację moim zdaniem jeśli godzi o asortyment i ceny oni są na pierwszym miejscu, przynajmniej w moim odczuciu. No i najważniejsze nie tylko gry można u nich kupić ale też słuchawki i inne rzeczy;)
luka5 - 12:56 30-04-2010
Można, można widziałam na 3kropki.pl bardzo fajną konsolkę:) Bardzo mnie cieszy,że teraz praktycznie nie ma problemów z kupieniem jakiś fajnych gadzetów do kompa, gier i tak dalej:) sklepów i to naprawdę dobrych jest całe mnóstwo- możemy być świadomymi konsumentami
mrsag - 20:37 30-04-2010
A gdzie kupujecie drobny sprzęt komputerowy typu myszki, klawiatury? Ja wyczaiłem ostatnio sklep electro.pl , mają duży wybór wszelkiego rodzaju sprzętu. Do tego przystępne ceny i naprawdę miłą obsługę.
wiemjakaleniepowiem - 11:16 05-05-2010
electro też znam. Swoją drogą gry też tam mają, chociaż raczej specjalizują się w sprzęcie niż w grach, więc wybór gier jest mniejszy, ale przynajmniej ceny są niskie ;-)
mrsag - 15:45 30-05-2010
No electro.pl ma też gry, ostatnio kupiłem sobie tam parę gier na playa w bardzo atrakcyjnych cenach. Wybór gier rzeczywiście nie powala, ale widać, że sklep nie jest ograniczony tylko do sprzętu rtv i agd.
wiemjakaleniepowiem - 19:22 30-05-2010
hehe no ja ostatnio zakupiłem u nich trzy gry na x box 360 za niecałe 140 złotych! I to nie jakieś tam gry tylko same hiciory :D Dead or Alive 4, Gears of War 2 i Forza Motorsport 2 - w dwie z nich grałem już w nie wcześniej ale miałem je od kumpla pożyczone na kilka dni tylko. A teraz mam swoje :D
wieszak - 10:38 31-05-2010
To wy jeszcze w gry gracie? :P Ja tyle razy starałam sie do nich przekonac, ale sa dla mnie stratą czasu i pieniędzy. Jak dla mnie moga kosztowac nawet 5 zł, ja i tak ich kupowac nie będę. Wolę inne rozrywki. Ale skoro was to kręci to powodzenia w rozmłucaniu kolejnych i kolejnych wojennych misji :P
mrsag - 20:12 31-05-2010
To całkiem fajne gierki i to całkiem tanio kupiłeś. Też chcę sobie kupić god of wara ale na playa 2. Widać w electro.pl opłaca się też gry kupić.
wiemjakaleniepowiem - 11:47 01-06-2010
Czemu się dziwisz, że gramy w gry - przecież faceci to tylko takie duże dzieci :D Grać można w każdym wieku. Przecież gry rozwijają :D i dla mnie to dobra odskocznia od pracy. Ale nie samym graniem człowiek żyje, są też inne rozrywki :P
wieszak - 13:46 01-06-2010
całe szczeście, bo już się wystraszyłam, że tylko współczesna młodzież siedzi przed komputerem i gra, a to nie jest dobre dla całego społeczeństwa :P
A w jakie dokładnie gry grasz? jaka była ostatnia którą kupiłeś? W electro, tak?
~beetroot - 19:05 19-11-2010
Przekroczyłem 30stkę i nadal gram, niektórzy tracą czas przy telewizorze a ja przy plejce - znajomi czasem pukają się w głowę ale wcale się nie wstydzę swojego hobby, przynajmniej będę mieć o czym z dzieciakami na wigilii pogadać :) Gram na PS3 i gry kupuje przez neta np. podstawa to allegro ale mam też kilka przetestowanych sklepów np. sklep.gram.pl, psmania.pl czy ultima.pl. Jeżeli się dużo kupuje to najlepiej trzymać się jednego sklepu bo dostajecie zniżki.
~Jurek - 16:49 24-03-2011
Ja kupuję głownie w necie, ostatnio kupiłem ostatnią sztukę coda 6 w www.bestgame.pl, nie mają najtaniej ale z darmową dostawą i tak wyszło taniej niż w innych sklepach
~Arek - 20:47 08-05-2011
Ja proponuje sklep www.konsolandia.pl - nowy gracz na rynku. Całkiem przyzwoite ceny i bardzo miła obsługa :) Polecam.
TerminalePoznan - 23:27 14-06-2011
Ja najczęściej jeśli juz mam kupić gre to robie to poprzez serwis allegro.

Niezbędnik »

Kalkulator wynagrodzeńWzory umów
Składki przedsiębiorcówZdiagnozuj się
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni
WIG202297.24(+0,91%)
WIG39275.05(+0,72%)
mWIG402190.02(+0,21%)
sWIG808832.30(-0,1%)
1 EUR4.3621(0.24%)
1 USD3.4413(0.16%)
1 GBP5.4232(0.21%)
1 CHF3.6323(0.25%)