| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.1943 | (0.22%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.1576 | (-0.03%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 4.9940 | (-0.02%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.4629 | (0.11%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

Chciałabym sobie kupić nowego pendrive'a (ten którego używam obecnie ma bardzo małą pojemność) i zastanawiam się nad wyborem pendrive'a tracera. Czytałam opinie na temat tej firmy i generalnie widzę, że są całkiem niezłe. Chciałabym zapytać czy ktoś z Was może ma taki właśnie sprzęt? Interesuje mnie tracer bo mają bardzo fajną linie stylistyczną penów, co nie ukrywam jest dla mnie też dosyć istotne. Co o tym sądzicie? | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
przerzucałem kiedyś od kolegi coś na jego pendrivie (właśnie tracer) coś ok. 4 GB. Teraz to może niezbyt dużo ale wydawał się solidny. Jeśli podoba Ci się design to kupuj - pedrive to jedno z najmniej awaryjnych urządzeń | |||
linki reklamowe | |
Patrz na pojemność (4 GB to minimum, lepiej weź 8), na design (Tracer daje radę na tym polu), na cenę (nie więcej niż 10 złotych za 1GB) i na producenta. To dobra marka, myślę że śmiało kupuj. | |||
Jedyny problem z wyborem pendrive'a to pojemność i kształt :D Ja mam 4GB (w kształcie biało-pomarańczowego klapka :D) i na razie mi wystarcza. W sumie nie przenoszę jakichś dużych danych. Ale jeśli tylko znalazłaś 8GB w dobrej cenie to bierz - będzie na przyszłość :D | ||
Ja też polecam pendrivy tracera. Są tanie, jak już ktoś wcześniej pisał i mają ciekawy wygląd (różne zwierzątka i takie tam). Zresztą musisz się sama zorientować co Ci się podoba | ||
To fakt,że peny od tracer mają przedziwne kształty, nie tylko zwierzątka ale również naboje, serca...długo by wymieniać. Mi osobiście się to podoba,takie bajeranckie gadżety mogą byc idealnym prezentem dla dziewczyny lub chłopaka | |||
To się to teraz nazywa 'linia stylistyczne'? :D Nie wiedziałam :P A jesliś uparta i koniecznie chcesz tracera to smiało. Ja mam świnkę 4gb i hula, że hoho. Poza tym faktycznie jej linia stylistyczna jest pzryjemna dla oka :D | |||
linki reklamowe | |
Widziałam kiedyś w sklepie takie śmieszne pendrive'y i najbardziej spodobał mi się taki w kształcie kciuka - nieziemski był. Z tego co wiem, to nawet obrączki można teraz dostać w wbudowanymi pendrive'ami. Fajnie, że ktoś nad tym pomyślał, zawsze może to być dajmy na to prezent na jakąś okazję. | |||

| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.1943 | (0.22%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.1576 | (-0.03%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 4.9940 | (-0.02%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.4629 | (0.11%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |