BiznesKobietaZdrowiePrawoDomMotoNarzędziaForumRynekmedyczny.plCommed.plGotujmy.pl
zamienniki do drukarek tańsze niż oryginały - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
10:56 10-08-2011  ~emu
my w domu zamawiamy też zamienniki na e-atramenty.pl juz od paru dobrych lat, jakość wydruku jest bardzo dobra, koszty mniejsze, a drukarka jak działała tak działa bez zarzutów
2.
12:37 18-09-2010  CarlitoNeo
Z tymi zamiennikami radzę jednak nie szaleć;) Oczywiście nie odradzam, bo to oczywiste że lepiej zaoszczędzić niż płacić 40% ceny za samą markę, ale zamiennik zamiennikowi nie jest równy;> Czasem kupując zamiennik średniej firmy, nie dość, że jakość druku będzie mało zadowalająca, to na dodatek istnieje ryzyko zepsucia drukarki (zapchana głowica, dysze, zaschnięty tusz etc). Zamienników jak najbardziej można używać, ale z lekką rozwagą bo na nie, producent nie daje gwarancji;>
3.
12:57 22-06-2010  sajgonka
No takie czasy, że za markę trzeba słono zapłacić i nie ma zmiłuj. Dlatego cieszę się, że jest jakaś alternatywa i zaoszczędzoną kaskę odkładam na porządne słuchawki. ;) No sprzęt do drukowania nie jest jakiś horendalnie drogi, ale też za darmo nie jest. ;)
4.
12:20 14-06-2010  wiemjakaleniepowiem
No właśnie to samo miałem z moim HP :/ oryginał ponad 100 złotych a zamiennik na doktortusz 50 a wydajność jest ta sama. Tak że mały lol :/ nie wiem za co każą nam płacić producenci :/ chyba niskie ceny sprzętu sobie chcą odbijać na droższych tuszach.
5.
09:51 14-06-2010  sajgonka
Faktycznie, różnica między zamiennikami a oryginalnym tuszem jest prawie dwukrotna. Przecież zupełnie się nie opłaca ładować ponad dwie stówki w oryginał. Znalazłam sobie swój model Samsungana tej stronce i zamierzam zainwestować. ;)
6.
20:13 12-06-2010  wiemjakaleniepowiem
Ale jakiego samsunga? Nie tylko marka się liczy ale i model drukarki. Wiesz najlepiej jaki masz model (a jak nie to sprawdź) i poszukaj odpowiedniego zamiennika na doktortusz.pl A i jeszcze jedno. Masz drukarkę laserową czy atramentówkę?
7.
10:00 10-06-2010  sajgonka
Ja nie znałam tego sklepu wcześniej. Z tego co widzę, to nie narzekacie na przesyłki i inne takie organizacyjne kwestię, a właśnie czekanie na przesyłkę nie wiadomo ile doprowadza mnie do szału. Dotychczas zaopatrywałam się stacjonarnie, ale widzę, że tutaj mają dużo lepsze ceny. Czy ktoś z Was może polecić jakiś zamiennik do Samsunga?
8.
12:41 09-06-2010  wiemjakaleniepowiem
No ja tez nie znam takich miejsc :/ i nie wiedziałem że u nich można oddać stare tusze. Ja jakoś specjalnie nie dbam o środowisko, więc pewnie stąd ten mój brak wiedzy na ten temat. Ale dobrze, że o tym piszecie.
9.
12:23 09-06-2010  bee3103
a wiecie co mnie się najbardziej podoba w tym sklepie to, to, że nie tylko mają bardzo duży wybór zamienników, ale też to, że można do nich oddać stare zużyte zamienniki, bo o środowisko dbać trzeba, a niewiele jest takich miejsc, gdzie je można zutylizować. a może ja nie wiele takich miejsc znam.
10.
11:59 07-05-2010  Blaszana
Też tam zamawiam. Bardzo sobie cenię ten sklep. Zamawiałam tam jeszcze na studiach jak drukowałam prace i notatki. Teraz drukuje mniej, ale drukarkę muszę mieć, bo często się zdarza że drukuję drobne dokumenty czy umowy. Zamienniki są spoko, jakość wydruku taka sama a różnica w cenie spora.

Niezbędnik »

Kalkulator wynagrodzeńWzory umów
Składki przedsiębiorcówZdiagnozuj się
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni
WIG202297.24(+0,91%)
WIG39275.05(+0,72%)
mWIG402190.02(+0,21%)
sWIG808832.30(-0,1%)
1 EUR4.3696(0.42%)
1 USD3.4495(0.40%)
1 GBP5.4348(0.43%)
1 CHF3.6383(0.42%)