| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3562 | (0.11%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.4368 | (0.03%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.4131 | (0.03%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6273 | (0.12%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

~perszing 213.158.*.* |
też jestem akurat przy szukaniu nowego pakietu z antywirusem patrząc po cenach wszystko jest w zblizonych cenach - sam chyba skusze sie na nortona internet security od jakiegos czasu uzywalem bety 2010 na W7 i bylem pod wrazeniem szybkosci dzialania | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~wiesiek 77.253.*.* |
Ja też jade na Nortonie i jest wporzo. Nie zmienie na innego | ||
linki reklamowe | |
~wst 83.26.*.* |
ja także radzę zainwestować w płatny program antywirusowy. Teraz ściągnąłem tą wersję kaspersky i jak skończy się okres testowy, kupię licencję. Ewentualnie, co do darmowych polecam AVG, ale już widzę, że nie ma takiej skuteczności jak Kaspersky. | ||
też byłabym zdania, że lepiej jest taki program antywirusowy kupić w sklepie. Np w sklepie 3kropki.pl jest bardzo duży wybór programów, a ceny niskie. Sama się przymierzam do zakupu nowego programu antywirusowego i chyba zdecyduję się na kaspersky. Już gdzieś czytałam, że jest jednym z lepszych;) | ||
bee3103 jeśli szukasz czegoś w sklepie 3kropki.pl to kup sobie nortona, bo jest tam tani. Ja akurat mam ten program i jestem zadowolona z ochrony jaką mi zapewnia. O kasperskim też trochę dobrego słyszałam ale sama nigdy nie sprawdzałam. Tak czy inaczej uważam, że lepiej mieć oryginalny taki program niż darmowe hmm 'zamienniki' | |||
Dzięki za podpowiedź co do programu antywirusowego. Wiesz już nawet sprawdziłam ofertę 3kropki.pl i faktycznie masz rację po pierwsze jest tańszy, a po drugie wygląda bardzo dobrze;) Tak, że jeszcze raz dzięki za namiary na ten program, bo jeszcze kupiłabym coś co nie do końca byłoby dla mnie najlepsze;/ | ||
Kiedyś mi się wydawało,ze to super wymiatacz,ale teraz dochodzę do wniosku,że to jednak trochę przereklamowany program. Nic nie stoi w miejscu,świat cały czas idzie do przodu a więc i technika. Praktycznie każdego roku pojawiają się programy godne polecenia | |||
linki reklamowe | |
Ja już przerabiałem pandę, kasperskyego i nortona. I właściwie z żadnego nie byłem do końca zadowolony. No chyba najbardziej z pandy. teraz nie mam żadnego antywirusa i jestem zadowolony jak nigdy :D Nie potrzebuję ich. Tak mi się wydaje ;-) Z nortonem w sumie miałem najmniej do czynienia, ale jakoś mi nie przypadł do gustu. | ||
| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3562 | (0.11%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.4368 | (0.03%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.4131 | (0.03%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6273 | (0.12%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |