| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3562 | (0.11%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.4368 | (0.03%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.4131 | (0.03%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6273 | (0.12%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

Konczy mi sie licencja na Kasperky Anti+Virus 2009. Czy warto odnawiac? ,czy skorzystac z darmowych zabezpieczen ? Nie wykorzystuje wszystkich mozliwosci internetowych ,ograniczam sie do prostych operacji | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Witam Ja dla siebie odnowiłem. Nie jest on drogi przy odnowieniu a skuteczny | |||
linki reklamowe | |
nie idz w darmowe rozwiazania - albo odnow Kacpra jak byles zadowolony. Jesli nie - ja ci polece Nortona. Zaraz pojawi sie noname i poradzi Pande. I wybierz cos z tego :D | |||
~Karambol 83.168.*.* |
zgadzam sie z grubollem - wejscie w darmowe ptzy ostatnio opadjajacyh cenach softu antywirusowego to nie wiem czy jest sens.. nigdy nie ma sie 100% pewnosci.. a tak wydasz kase mala kase na kasperskiego, lub lepiej na Symanteca Nortona IS i bedziesz i pewny i zadowolony.. | ||
Przy przejściu na inne rozwiązanie, jeśli okaże się, że nie jesteś zadowolony, możesz już stracić prawo do rabatu kontynuacyjnego a 30% drogą nie chodzi. | |||
oto i jestem :) oczywiście że polecam pandę:) w końcu sam ja mam i to od dawna więc wiem o czym mowię. kasper w moim odczuciu nie jest jakąś rewelacją ale jeżeli ci się sprawdził i jednoczesnie sprawdziłeś czy nic po nim nie zostaje to odnawiaj.... | |||
~kiki 83.168.*.* |
Wg mnie sprawa jest prosta. Miałeś już jakiś czas Kasperka więc zdążyłeś wyrobić sobie zdanie na jego temat. Jeżeli jesteś zadowolony koniecznie odnów - darmówka nie ma sensu - tu zgadzam się z poprzednikami. Wśród moich znajomych zdania na temat tego programu są podzielone. Ja nie wiem, bo nie miałem, za to używam Nortona Internet Security - wcześniej 2009 teraz 2010 i ten akurat program mogę Ci polecić. Ale decyzja oczywiście należy do Ciebie ;) | ||
linki reklamowe | |
Ja mialem Kaspera i zmieniłem na Nortona 2010 i jeste bardziej z niego zadowolony | |||
~lllegal 80.94.*.* |
ja zmienilem akurat noda na nortona wybor podyktowany cena ale po dwoch miesiacach uzytkowania doplacilbym aby korzystac z nortona | ||
~Boogi 83.168.*.* |
Ja bym wybrał Nortona Internet Security 2010. Miałem kilka innych wcześniej antywirusów, ale z obecnego jestem najbardziej zadowolony. Zdecydowanie polecam. | ||
| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3562 | (0.11%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.4368 | (0.03%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.4131 | (0.03%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6273 | (0.12%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |