| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3603 | (0.20%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.4406 | (0.14%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.4191 | (0.14%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6303 | (0.20%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

~reiki1 78.131.*.* |
Nie dajmy się.Ja wysłałem do nich list POLECONY gdzie jednoznacznie ich określiłem.Ta Sp-ka opiera się na zasadach Unsetu czyli pobieranie plików .ale ich grupa prawników węsząc interes bazuje na naiwności i to jest chamskie... Kiedy nawet doszło by do ewentualnego procesu to należy na świadka powołać Rzecznika Obrony Konsumentów przy każdym Urzędzie Miejskim i nagłośnić to w mediach (gazety,TV i inne).On się tego raczej obawiają bo wiedzą,że są na pozycji przegranej ( pytania o legalność pobierania plików itp.) To jest nasza broń. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~dziabong 91.150.*.* |
UOKiK wypowiedział się ze jakiekolwiek problemy mogą mieć tylko użytkownicy którzy podali prawdziwe dane i mają ukończone 18 lat. Osobiście nie sądzę by ścigali kogokolwiek mając tak niejasną sytuację prawną jednakowoż dla świętego spokoju za zaleceniem UOKiK naskrobałem właśnie list który im jutro poleconym za potwierdzeniem odbioru wyśle. A oto i treść (jakby komuś się nie chciało myśleć): Tu i tu, dn. tego i tego Odstąpienie od umowy. Na podstawie przepisów ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny (Dz. U. Nr 22, poz. 271 ze zm.), odstępuję od umowy, którą według Państwa interpretacji przepisów zawarłem dnia TAMTEGO_I_TAMTEGO z firma Eller Service S. C. z siedzibą w Gdańsku ul. Chłopska 72 o świadczenie usług Usenet. Moja rezygnacja zgodnie z w/w ustawą zostaje złożona w odpowiednim terminie gdyż ze względu na brak potwierdzenia przez Państwa danych o których mówi art. 9 ust .1 w/w ustawy na podstawie art. 10 ust. 2 tejże ustawy termin na odstąpienie od umowy wynosi 3 miesiące. Ten i ten przy czym to ze odstepuję pogrubilem zeby nie przeoczyli :) | ||
linki reklamowe | |
~Damik 195.116.*.* |
jak myslisz - jesli ktos podał nieprawdziwe dane to tez warto mu podajac te niepradziwe dane wysyłac taki list? bo przesyłąjac dane rzeczywiste strzelamy sobie bramkę... Wysłałem złodziejom list elektroniczny zrywajacy umowe i odmawiajacy płatnosci za cokolwiek powołuje sie na Kodeks Cywilny i niewaznosc zawratej umowy, oszustwo ze strony firmy i oskrazam ich o probe wyłudzenia. Sznasa na sciagniece przez nich kasy jest niewielka. Trzeba probowac nagłosnic sprawe, zamknac firme, wytyczyc proces o proby wyłudzenia (Rzecznik Konsumenta ?). | ||
~reiki1 78.131.*.* |
Jest tylko jeden sposób aby.....załatwić tych cwaniaków.... SPRAWA EWENTUALNYCH POZWÓW - takich NA PEWNO NIE BYŁO....I ..NIE BĘDZIE..poniważ ta złodziejska firma nie zgłosi tych spraw do Sądu ponieważ były by to pozwy z całej Polski i ile to pozwów trzeba by było załatwić w tych tzw."Kancelariach Prawnych",które z tych 98,40.-PLN miały by załatwiać w Sądach,gdzie oni dostali by kilka złotych nie mówiąc o LAWINIE POZWÓW W CAŁEJ POLSCE.....TOTALNA PARANOJA. Tym złodziejom potrzebna jest żywa gotówka od ...NAIWNYCH.....Tak się to niestety dzieje i mają naszą kasę.... Nie dajmy się tak oszukiwać i czekać jak się sami udławią naszymi pieniędzmi. | ||
~reiki1 78.131.*.* |
Ja mam jeden sposób na tych paranoityków...nic nie robić...nie odpowiadać na ich durne e-maile...ich pisma gdy ktoś niebacznie podał swój prawdziwy adres..a przede wszystkim NIE PŁACIĆ ....NIC.....To jedyne co można teraz zrobić..To się wnet same wyjaśni..już im się powoli dobierają do d...y...Poczekamy ..zobaczymy. | ||
~dyboss 78.8.*.* |
a ja wam powiem jescze ż należało by zrobić łańcuszek np na gg do znajomych żeby sie nie logowali na tej stroni podać link z wywiadem w expressie reporterów bo z każdym dniem naiwnosc ludzi wzbogaca tą złodziejską firmę !!! | ||
Zapraszam na YOU TUBE do obejrzenia Reportazu Expresu Reporterow o pobieraczku a zwlaszcza jego czesci drugiej,jestem pewna ,ze material ten rozwieje wszelkie obawy i watpliwosci.Pobieraczek zostal ukarany sadownie,sam nie wniosl jeszcze ani 1 sprawy....fakty mowia same za siebie... | |||
linki reklamowe | |
| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3603 | (0.20%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.4406 | (0.14%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.4191 | (0.14%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6303 | (0.20%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |