| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3602 | (0.20%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.4399 | (0.12%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.4192 | (0.14%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6303 | (0.20%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

Gdzie wybrać się na spóźnione wakacje? co polecacie? | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Gdzieś blisko Grecja, Hiszpania, Włochy teraz tam są niższe ceny _____________________ [url=http://www.mojekonferencje.pl]konferencje w górach[/url] | |||
linki reklamowe | |
Do wakacji jeszcze trochę czasu, więc wszystko można jeszcze zorganizować :-) | |||
Niby jeszcze troche czasu, ale my zawsze rezerwujemy wczesniej, zeby zaklepac ten hotel, co chcemy i miec juz wszystko zorganizowane. :) Kiedys jezdzilismy na last minute, ale teraz - z dzieckiem - wolimy miec pewnosc gdzie i kiedy jedziemy. :) W tym roku Grecja :) | |||
No tak, rzeczywiście lepiej mieć wszystko dopięte na ostatni guzik, niż potem martwić się niepotrzebnie. A gdzie dokładnie do Grecji się wybieracie? | |||
Na lad :) Na Riwiere Olimpijska, ale jeszcze nie wybralismy miejscowosci... | |||
~gość 178.182.*.* |
a jedziecie na własną rękę? | ||
linki reklamowe | |
Nie wiem, 2 lata temu mielismy wykupiony pobyt w Hiszpani z biurem Funclub, a loty kupowalismy sami. Ale w Grecji chyba nie oferuja takiej opcji, wiec pewnie sie zdecydujemy na caly pakiet. | |||
~gość 188.146.*.* |
Tak się zastanawiałam, czy wybrać się jednak na wakacje na własną rękę, ale sama nie wiem czy to dobry pomysł. Nie wiem jak to wszystko zgrać w czasie, i pewnie poszłoby więcej kasy na taki wyjazd. | ||
Hmm, wiesz co, z wlasnego doswiadczenia wiem, ze organizowanie samemu wakacji nie zawsze wychodzi taniej, tzn. biorac pod uwage, ze spimy np. tez w hotelu (tak jak jadac z biurem), a nie np. w hostelach... Bo wtedy to wiadomo, ze powinno byc troche taniej. Ja sie juz teraz jakos bezpieczniej czuje jak mam wszystko zorganizowane. :) | |||
| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3602 | (0.20%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.4399 | (0.12%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.4192 | (0.14%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6303 | (0.20%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |