BiznesKobietaZdrowiePrawoDomMotoNarzędziaForumRynekmedyczny.plCommed.plGotujmy.pl
1
Przejdź do strony:
» Hiszpania
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Turystyka
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

14:39 27-09-2010
Słyszałam, że bitwa na pomidory jest fenomenalna. Podobno w tym roku zużyli na tą rozrywkę ok.10 ton :) Tyle pyszności się zmarnowało w tak efektowny sposób :)
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

13:41 19-11-2010
Zamierzam się wybrać do Hiszpanii jeszcze w grudniu tego roku. Bardzo fascynuje mnie ten kraj, jego zwyczaje i ludzie, ludzie, którzy tam żyją, miejsca. Myślałam o skorzystaniu z oferty Ok-tours.com.pl i wyjeździe na kolonię razem z moją nastoletnią córką. Słyszałam już wcześniej o tym biurze podróży, ale teraz podobno jakość oferowanych przez nich usług zdecydowanie się poprawiła, między innymi wyjazdy All Inclusive, które najbardziej mnie interesują.
odpowiedz

linki
reklamowe

~B.a.r.t.a.s
77.254.*.*

23:39 25-11-2010
Poznanski funclub organizuje bardzo fajne wycieczki do Hiszpanii (rowniez all inclusive) - siostra byla w zeszlym roku w Lloret de Mar i sobie chwalila - mysle ze biuro warte sprawdzenia.
http://www.funclub.pl/search?tid_1=All&tid=382
odpowiedz

19:21 28-11-2010
Hej,
ja też z nimi byłam na wycieczce :) mogę polecic ich bez problemu, bardzo fajni rezydenci (moja kolezanka bedac na wakacjach w Czarnogorze z innym biurem była zachwycona jedna z wycieczek fakultatywnych, ktora prowadzil rezydent funclubu, niezle nie?). Nie są drodzy, autobusy maja swietny standard (choc to nie to samo co szkolne wycieczki starym jelczem hihi). Mysle, ze sie tez wybiore z nimi na wakacje w tym roku, ale tym razem tu: http://www.funclub.pl/oferty/wzgrecjagrecja-budapeszt-i-belgrad_funclubpl-lato_2305.html?label=415

pozdrawiam ciepło z zimnego mieszkania :( :P
odpowiedz

23:26 09-12-2010
ja wybieram się teraz z moim wspaniałym narzeczonym ;) z funclubem na sylwestra do Paryża!!! :D cenowo bardzo korzystnie nas to wyszło (porówbywalnie jakbyśmy szli w Polsce na bal +doliczenie kosztów zakupów i wizyt u kosmetyczki, fryzjera ;p) Widzę, że jesteście zachwyceni ... :) mam nadzieję, że wszustko będzie ok - na razie spotkałam się z miłą obsługą i zrozumieniem :) jak przyjadę i nie zapomnę to odpiszę jakie były moje wrażenia.. :)

PS swoją drogą nie mogę się już doczekać aby z Grzesiem zobaczyć piękny Paryż... ;)
odpowiedz

23:30 09-12-2010
a Wy gdzieś wybieracie się na Sylwestra??

---
Ostatnio edytowany: 23:31 09-12-2010
odpowiedz

01:28 09-06-2011
Ja właśnie w te wakacje wybieram się do Hiszpanii. Zastanawiam się tylko który kurort wybrać. Na allinclusive.com.pl jest na tyle duży wybór, że nie za bardzo mogę się zdecydować. Także może ktoś z Was już był w tym kraju i powie, gdzie najlepiej się udać?
odpowiedz

linki
reklamowe

15:17 30-08-2011
Jak zamierzasz bawić się na maksa to proponuje Llorete de Mar, albo Ibize. Nigdzie indziej nie znajdziesz tak zakręconych imprez jak tutaj.
odpowiedz

14:59 01-09-2011
zgodzę się z poprzedniczkę, Lloret de Mar to idealne miejsce dla spragnionych imprez. Miasteczko jest małe, posiada jedną główną ulicę przy której mieści się kilkadziesiąt klubów i knajp. Nie jest to miejsce dla pragnących spokojnego urlopu. Dziewczyna nie da rady przejść sama deptakiem, nie doświadczając zalotów młodych Hiszpanów i Włochów. Samo miasteczko jest typowo turystyczne, nie odczujesz tam klimatu prawdziwej Hiszpanii.
odpowiedz
1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Kalkulator wynagrodzeńWzory umów
Składki przedsiębiorcówZdiagnozuj się
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni
WIG202297.24(+0,91%)
WIG39275.05(+0,72%)
mWIG402190.02(+0,21%)
sWIG808832.30(-0,1%)