| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3363 | (0.47%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.4003 | (0.97%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.3707 | (0.74%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6109 | (0.49%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

Widok z wieży Eifella jest piorunujący... Wszystko na dole wygląda jak małe kropki, domy jak pudełka od zapałek... Pięknie. Jak mawiał konstruktor: Jedyne miejsce w Paryżu, z którego nie widać tej okropnej budowli..:) Ale polecam! | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
ja teraz się wybieram z biurem podróży do Paryża na Sylwestra :) oferta była tak kusząca, że ja niewiele myśląć zabieram mojego lubego z Polski i będziemy razem się bawić w mieście miłości hehe ;p | |||
linki reklamowe | |
A ja chyba należę do tych nielicznych osób, których Paryż kompletnie nie oczarował. Pompatyczne to wszystko i tak naprawdę to za dużo do zwiedzania nie ma. Jedynym miejscem jakie mi się podobało to Luwr oczywiście, ale chyba bym musiała tydzień w tym mieście spędzić, żeby przejść te wszystkie sale. | |||
W Paryżu jeszcze nie byłem, moim marzeniem jest zwiedzić Paryż. Jedno z piękniejszych miast Europy, choć moim faworytem jest w dalszym ciągu Praga, a po niej Budapeszt :) | ||
No gratuluje gustu. Wymienione przez Ciebie miasta należą do jednych z najpiękniejszych. Ja byłem już w Paryżu- och cudowne miasto, ta atmosfera. Do tej pory się jeszcze rozmarzam, gdy wspominam mój wyjazd. Jest tam tyle wspaniałych rzeczy do zobaczenia. Naprawdę warto się tam wybrać. Co do Budapesztu, to też byłem .Perła Dunaju - to bardzo trafne określenie. Jest to piękne i fascynujące miasto, które zaskakuje ogromem atrakcji. Co to Pragi to jeszcze tam nie byłem i również zamierzam tam się wybrać. Wiele sąyszałem o tym mieście. Zastanawiam się tylko czy wykupić wycieczką parodniową do Pragi , czy też lepsza jest wycieczka objazdowa? z jednej strony ponoć w Pradze jest tyle do zobaczenia, üe potrzeba przynajmniej dwóch dni na jej zwiedzenie, a z drugiej strony wycieczka objazdowa jest bardziej praktyczna, gdyż podczas jednej wycieczki można zwiedzić kilka miejsc na raz. Zastanawiam się ewentualnie nad którąś z tych wycieczek: http://www.solegro.pl/wycieczki-objazdowe/praga --- Ostatnio edytowany: 10:16 01-09-2011 | |||
Mi się udało znaleźć fajną wycieczkę "Paryż za grosze" w funclub.Świetnie ułożony program wycieczki pozwolił mi zwiedzić najfajniesze zabytki Paryża.Widziałam m.in. katedrę Notre Dame,Luwr,Wersal,cmentarz Pere Lachaise,wieżę Eiffle'a i wiele innych.Znalazło się także trochę czasu na kawkę w uroczej kawiarence. ;) Wtym roku zamierzam zwiedzić "Skarby Italii"! | |||
linki reklamowe | |

| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3363 | (0.47%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.4003 | (0.97%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.3707 | (0.74%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6109 | (0.49%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |