| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3311 | (0.35%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.3948 | (0.80%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.3636 | (0.60%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6065 | (0.37%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

Ten biedny Microsoft nie ma lekko... Ciekawe, kiedy zabiorą się za Google:)
---------------------Dubito ergo sum. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Zabiorą się jak wydoją MS ;) Najgorsze jest to, że już wiele razy próbowano i konkurencja nic nie zyskała. Nie tędy droga KE. | ||
linki reklamowe | |
A mnie ciekawi sytuacja, w której Google wypuszcza na światło dzienne swój własny system operacyjny, w którym domyślnie zainstalowany będzie Chrome oraz inne autorskie wynalazki. Oczywiście, nie ta skala, ale znając poczynania Google... :-)
---------------------Redakcja WieszJak.pl | ||
Nic nie będzie. Przecież Apple wypuszcza MaxOSa z Safari i nic. | ||
No cóż Google nie są złe, a co do Internet Explorera, to i tak go nie używam, fakt że każdy powinien mieć wybór, może udostępniać kilka przodujących na rynku wyszukiwarek z uczciwym opisem i możliwościami, dając ludziom możliwość wyboru podczas instalacji systemu?......to samo dotyczy klienta poczty...możliwości jest wiele.:-) | ||
Tylko system operacyjny produktem MS - dlaczego oni mają reklamować przeglądarki innych producentów? Jeden z pomysłów mówi o tym, że MS ma dystrybuować Windowsa wraz z innymi przeglądarkami - dlaczego MS ma ponosić koszty produkcji nośników, dystrybucji cudzego oprogramowania? Stosując podobną logikę na stronie google powinna być informacja o tym, że są inne alternatywne wyszukiwarki i liki do nich... A co do monopolu IE - to znacznie się zmniejszył i to nie za sprawą decyzji urzędników, tylko dobrego marketingu Mozilli. | ||
Dokładnie. A ludzie sami zdecydują o tym, czego chcą używać, niezależnie od tego, czy IE będzie dołączane do Windows, czy nie. Firefox jest tego najlepszym przykładem.
---------------------Redakcja WieszJak.pl | ||
linki reklamowe | |
~Micha 188.33.*.* |
Mogła by byc opera w Windows bo ona jest najbezpieczniejszą przeglądarką a internet explorer mógłby zostac tylko żeby nie miał już luk w zabezpieczeniach które są ciągle łatane a firefox 3.0.0.7 ma lukę kóra umożliwia włamanie się do kompa jeśli w następnym planowanym systemie Widows oznaczony numerem osiem ma byc domyślną przegądarką firefox to lepiej niech będzie to nowsza wersja niż 3.0.07 | ||
~gość 83.2.*.* |
Ja mam Gogle Chrom i jest zwaliście | ||
~AJ-SY 83.2.*.* |
Ja mam Gogle Chrom i jest zwaliście | ||
| WIG20 | ![]() | 2297.24 | (+0,91%) |
| WIG | ![]() | 39275.05 | (+0,72%) |
| mWIG40 | ![]() | 2190.02 | (+0,21%) |
| sWIG80 | ![]() | 8832.30 | (-0,1%) |
| 1 EUR | ![]() | ![]() | 4.3311 | (0.35%) |
| 1 USD | ![]() | ![]() | 3.3948 | (0.80%) |
| 1 GBP | ![]() | ![]() | 5.3636 | (0.60%) |
| 1 CHF | ![]() | ![]() | 3.6065 | (0.37%) |
| Zobacz aktualne kursy walut NBP » | ||||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |