BiznesKobietaZdrowiePrawoDomMotoNarzędziaForumRynekmedyczny.plCommed.plGotujmy.pl
Przejdź do strony:
» Jak zmniejszyć koszty wakacyjnego wyjazdu
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Turystyka
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

11:57 09-08-2010
Ja ograniczam koszty podróży nocując w hostelach albo na campingach, oprócz tego unikam drogich restauracji, czasem przemieszczam się autostopem. Planując podróż polecam korzystać z przewodników lonley planet, jest tam sporo wskazówek jak zaoszczędzić wyjeżdżając :)
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~Faktura
212.87.*.*

14:47 27-09-2010
A ja uważam, że nie należy tylko wydawać pieniędzy na głupawe pamiątki, tylko kupić sobie jedną a porządną rzecz. No i jak w Polsce kupować w hipermarketach a wyjdzie o wiele taniej :)
odpowiedz

linki
reklamowe

13:03 13-01-2011
Można nie korzystać z usług biura podróży i oszczędzić na tym kasę. Polecam to w przypadku podróży po Europie, ja tak podróżowałem z rodzicami po Włoszech i było bardzo fajnie, zwiedzaliśmy to co chcieliśmy. Znając taki profil jak hotels-globally.com znalezienie hotelu nie jest żadnym problemem
odpowiedz

08:59 17-03-2011
zgadzam sie, ze zabieranie wlasnego jedzenia i spanie w hostelach ogranicza koszty, ale ja juz chyba nie nadaje sie do hosteli. lubie miec komfort podrozowania, czysto i lazienke w pokoju... My w zeszlym roku sporo obcielismy koszty wakacji przez to, ze zarezerwowalismy pobyt z Funclubem, a loty sobie sami kupilismy i udalo nam sie trafic na niezle ceny.
odpowiedz

16:17 12-05-2011
Jeżeli jeździ się na wycieczki zorganizowane to dobrze jest wybierać oferty last minute. Może faktycznie są to dosyć spontaniczne wypady, ale na pewno można na nich sporo zaoszczędzić.
odpowiedz

22:34 23-07-2011
Ja staram się zawsze zaoszczędzić na kosztach samego przejazdu dlatego zawsze wybieram podróżowanie pociągiem. Moim zdaniem to najtańszy środek transportu do tego bezpieczny i wbrew różnym opiniom wygodny.
odpowiedz
~tomek
89.230.*.*

14:27 27-07-2011
najlepiej ograniczać koszty, które są niepotrzebne, albo te które stanowią największą część wydatków, czyli przejazd, hotel, wyżywienie, wiadomo - przejazd jest konieczny ale można np. poszukać jakiś promocji, albo zamiast samochodem wybrać się pociągiem, hotel - jak sie poszuka to zazwyczaj ok 10%-30% można z ceny zejść no a jeżeli chodzi o jedzenie - zamiast drogich restauracji, lokale może mniej wyszukane ale z dobrym menu :)
odpowiedz

linki
reklamowe

23:33 02-11-2011
Zgodzę się z Tobą. Planując urlop z rodziną można np skorzystać z biletu rodzinnego gdzie każda z osób otrzymuje 33% zniżki na bilet. Oferta obowiązuje w klasie pierwszej i drugiej.
odpowiedz
~maniek
89.230.*.*

23:41 06-11-2011
no rzeczywiście 33% na osobe to sporo, a co myślisz o bilecie podróżnika, albo weekendowym, to pewnie przy wiekszych podróżach się opłaca
odpowiedz

19:55 08-11-2011
Myślę że korzystając z takich promocji można sporo zaoszczędzić, dlatego warto je znać:)
odpowiedz
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Kalkulator wynagrodzeńWzory umów
Składki przedsiębiorcówZdiagnozuj się
Szukaj wśród 221 742 oddziałów lub poradni
WIG202297.24(+0,91%)
WIG39275.05(+0,72%)
mWIG402190.02(+0,21%)
sWIG808832.30(-0,1%)
1 EUR4.3311(0.35%)